spirecafeVelkommen i vores café

Caféen er drevet af frivillige og har åbent mandag-fredag kl. 15.00-19.00.

Caféen er, ligesom resten af Ambassaden, et sted, hvor alle er velkomne! Vi mener, at et kreativt og inspirerende miljø først og fremmest er et mangfoldigt miljø – og derfor er det vigtigt for os, at inddrage så mange som muligt i Ambassadens samlede vision – som er, at skabe et samlingspunkt for vækstlagets kreative sjæle.

Hver måned bliver der annonceret en ’’Månedens udstiller’’, som er et initiativ, der skal åbne en scene for talenter fra den visuelle verden. Her kan disse talenter udstille deres værker gratis i caféen – og samtidig har de også mulighed for at sælge dem.

Det er også i caféen, at man kan opleve konceptet, Jazz Jam, hvor musikere om eftermiddagen kommer og improviserer løs med hinanden både på tangenter, strenge – og de instrumenter, de ellers kan opstøve – til en summen af småsnakkende mennesker, der skyder weekenden i gang i en hyggelig og inspirerende atmosfære.

Caféen tilbyder Thy øl, kaffe og the (mælk og sukker til at putte i), Vin, naturfrisk sodavand, rawbarer fra den lokale Ganefryd – og alt er naturligvis økologisk.