amba

VELKOMMEN PÅ AMBASSADEN

Siden Ambassadens fødsel har det været et arnested for det kreative vækstlag og talenter indenfor scenekunsten – og det er det fortsat.

Ambassaden er en åben scene, og vi vil derfor gerne invitere hele miljøet til at indsende gode idéer og spændende projekter til os, så vi fortsat kan styrke det sceniske udviklingsarbejde i, ikke kun Aarhus, men hele landet.

Kunstnerisk immunitet er et vigtigt varemærke for os, og vi imødekommer derfor alle former for projekter og initiativer fra jer, vækstlaget, som mangler et sted at udvikle og udforske jeres talenter.

Udover sikringen af vækstlaget, så huser Ambassaden fortsat comedy, musik, burlesque, banebrydende teater og ikke mindst vores egen Café! Caféen er et sted, hvor alle er velkomne til at komme og hygge sig i en hjemlig og afslappende atmosfære. Den er drevet af frivillige og har åbent mandag-fredag fra kl. 15.00-19.00. Der er her mulighed for at købe kaffe, the, øl, vin og sodavand – og alt er økologisk!

Desuden er virksomheder og andre velkomne til at afholde foredrag og workshops hos os. Til dette formål har vi både vores café og teatersal til rådighed – også som udlejningslokaler – hvilket er fordelagtigt i forhold til vores centrale beliggenhed.

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer!