Her på Ambassaden ønsker vi at hylde kunstens mange sider. Derfor er det muligt for kunstnere at udstille i Ambassadens café! Der er udskiftning på månedsbasis, sådan at vi hver måned huser en ny udstilling, hvor hele caféen benyttes til fremvisning af værkerne. Ideen med initiativet er, at åbne en scene for talenter fra den visuelle verden. På Ambassaden kan de udstille deres værker gratis i caféen – og samtidig har de mulighed for at sælge dem.

Vores kunstkurator, Emil Winckler, står for initiativet og vil elske at høre fra dig, hvis du har, eller kender en, der har, kunstværker, som du/I ønsker at udstille. Hvis dette lyder som noget for dig så send en mail til Emil Winckler: info@ambassaden.dk med fotodokumentation af dine værker – så vil jeg besvare dig hurtigst!

Månedens kunstner juni 2016:

Hej mit navn er Cecilia wind Sanco, Jeg er 46 år.

Jeg har altid tegnet, min mor gav os en stor rulle papir, og så kunne vi tegne alt det vi ville på det.

på gulvet Jeg fik 3 billeder med på den censurerede udstilling, kunstnernes påske udstilling efter 2 halve års kurser på Aarhus kunstakademi 2009 2010.

Ud over det er jeg uddannet serigraf, og har gået på gøgler skolen, og arbejdet 13 år på teater billedspor.

Jeg har dyrket spiritualitet, og læst mange bøger om emnet, og min kunst skulle gerne afspejle de 9 guddommelige indspirationer som er : kærlighed nærhed stilhed kreativitet humor urkraft Sexualitet uden overgreb livsglæde og spiritualitet.

Min kunst er også inspireret af godhed over for børn, dvs os alle sammen Jeg holder af jul, børnenes fest, samba og jazz Jeg holder af alle børn, ligesom julemanden

Kontakt information Cecilia197033@hotmail.com

DSC_0169

 

 

 

 

 

 

 

Månedens kunstner marts 2016:

uu

Vi er på Ambassaden stolte over at kunne præsentere februars måneds kunstmaler Venera Godvils.

“Kom og få et lille glas medens du kikker på malerier, får en snak med dejlige mennesker og lytter til livemusik af forskellige meget dygtige musikere, der vil fremføre mest deres egne numre. Vi starter kl 15.30 med min bror Jimmy Wistisen. Herefter følger navne som Anne-Marie Meineche, Maria Rix og Vera Løvø Giver. Hvis du også er interesseret i at give et nummer så skriv gerne til mig. Du må gerne invitere dem du tror har interesse for denne begivenhed.” Venera Godvils

 

 

 

 

Månedens kunstner februar 2016:

Vi er på Ambassaden stolte over at kunne præsentere februars måneds kunstmaler Poul Lynggaard Damgaard. Poul Lynggaard Damgaard

“Jeg maler først og fremmest fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har altid tegnet med blyant og sidenhen tusch, og de gentagende udtryk – ritualer, som jeg har opnået der, har jeg på et eller andet tidspunkt ønsket at omsætte til maleriet. Måske fordi jeg med øjet har konsumeret mange malerier. Som barn fik jeg engang et oliemalerisæt, hvor pladerne havde felter med tal, som man skulle udfylde perfekt, så bjerget på billedet tog sig rigtig ud. Den øvelse lærte mig meget om nøjagtighed, men i frigørelsen fandt jeg min egen rytme.”

Poul Lynggaard Damgaards malerier kan ses på Ambassaden i hele februar måned.