Ambassadens Faste Arrangementer                                                        

Her på Ambassaden mener vi, at et kreativt og inspirerende miljø først og fremmest er et mangfoldigt miljø, og det er vigtigt for os at inddrage så mange som muligt i Ambassadens samlede vision som er; at skabe et samlingspunkt for vækstlagets kreative sjæle.

Derfor har vi her på Ambassaden bl.a. en række faste arrangementer, hvor vækstlaget har mulighed for at møde ligesindede, teste materiale, komme med kreative indslag, få sparring etc. Her på siden kan du danne dig et overblik over vores faste arrangementer.

Så tag din ven under armen og kom ned på Ambassaden og bliv inspireret!

 

Det Spirer i Skuffen: Første tirsdag i hver måned kl. 19:00

detspirerDen første tirsdag i hver måned kl. 19 spirer det på Ambassaden. Det Spirer i Skuffen er et kreativt indslag, hvor man sammen med andre kan dele tekster, som har ligget som frø og spiret i skuffen og nu er klar til, at få vist sine første skud i det intime og trykke drivhus Ambassaden også er.

Så går du rundt og gemmer på en skribent i maven og tekster i skuffen, som du gerne vil dele med andre i et intimt miljø? Så kig forbi Ambassaden. Vi står parat med åbne arme, klar til at hjælpe dig med at nurse dit talent.

Arrangementet er Gratis

 

 

Walk-In Teatersparring: Hver mandag fra kl. 16:00 – 17:30

amba

Ambassaden tilbyder gratis sparring på dit teaterprojekt eller andre kreative projekter du gerne vil have hjælp og råd til at få realiseret. Rikke Nuja Pedersen, som er daglig leder af Ambassaden, tilbyder sparring, mentorforløb og gode råd så du kan få realiseret dit projekt.

Derudover vil der løbende komme opdatering på flere gæster til Walk-In – fra bl.a. DATS. Så vi har masser af muligheder for at hjælpe dig/jer videre.

Kig forbi Ambassaden – døren er åben og der er kaffe på kanden

Hver mandag fra kl. 16:00 – 17:30

Arrangementet er Gratis

 

 

Månedens Udstiller

Poul Lynggaard DamgaardHer på Ambassaden ønsker vi at hylde kunstens mange sider. Derfor er det muligt for kunstnere at udstille i Ambassadens café! Der er udskiftning på månedsbasis, sådan at vi hver måned huser en ny udstilling, hvor hele caféen benyttes til fremvisning af værkerne. Ideen med initiativet er, at åbne en scene for talenter fra den visuelle verden. På Ambassaden kan de udstille deres værker gratis i caféen – og samtidig har de mulighed for at sælge dem.

Vores kunstkurator, Emil Winckler, står for initiativet og vil elske at høre fra dig, hvis du har, eller kender en, der har, kunstværker, som du/I ønsker at udstille. Hvis dette lyder som noget for dig så send en mail til Emil Winckler: info@ambassaden.dk med fotodokumentation af dine værker – så vil jeg besvare dig hurtigst!

 

Jazz Jam: Sidste fredag i hver måned fra kl. 16:00-19:00

jazzJ_slider

 

Den sidste fredag i hver måned er der Jazz Jam på Ambassaden. Der er som altid gratis entré, og arrangementet spænder af fra kl. 16:00 – 19:00.

Kom ned med din ven, kæreste eller kollega og få en fyraftensøl. Vi lover, det bliver super hyggeligt.